Tervetuloa!

"Apua" -osiosta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin. Kirjoita hakukenttään hakusana tai kysymys (esim. lahjakortti, palautus tms.) ja klikkaa "kysy". Ohjelma hakee parhaimmin hakusanaasi vastaavat valmiit ohjeistukset ja vastaukset. Voit myös selata vapaasti kaikkia vastauksia. Pääset vaihtamaan sivua klikkaamalla "seuraava" tai haluamasi sivun numeroa. 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi tai haluat antaa palautetta, klikkaa "Ota yhteyttä".

116,000
1
CATEGORY

Ohje jonosta ja lippujen ostamisesta suosittuihin tapahtumiin

Miten ostaa lippuja suosittuihin tapahtumiin?

1. Kirjaudu sisään osoitteessa Ticketmaster.fi hyvissä ajoin ennen kuin lipunmyyntimyynti alkaa ja etsi haluamasi tapahtuma.

2. Kun saavut tapahtuman sivuille, jono on mahdollisesti jo aktivoitu, mutta lippuja ei voi vielä ostaa.

3. Lipunmyynnin alkaessa jono nollataan ja rajallinen määrä päästetään kerralla ostamaan lippuja. Se että on saapunut ​ ennen muita sivuillamme, ei reiluuden nimissä auta saamaan lippuja ennen muita.

4. Kun pääset ostamaan lippuja, valitse haluamasi lippujen määrä ja etene ohjeiden mukaisesti.

5. Tilauksesi ei ole valmis ennen kuin maksu on hyväksytty ja olet saapunut vahvistussivulle.

 

Hyviä vinkkejä

Alla on muutamia vinkkejä, jotta ostokokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva.

Luo etukäteen Ticketmaster Suomen käyttäjätili. Varmista, että tietokoneen selain on päivitetty ja käytössäsi ovat uusimmat versiot Java- ja Adobe Flash ohjelmista. Vältä selaimen turhaa päivittämistä kesken jonottamisen, jotta et menetä paikkaasi. Avaa vain yksi selainikkuna. Mikäli sinulla on useita selainikkunoita auki yhtä aikaa, voit menettää paikkasi jonossa.
116,000
54
CATEGORY
Jos lippusi eivät ole tulleet, olethan meihin yhteydessä.

Voit soittaa numeroon 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Voit laittaa meille myös asiasta viestiä painamalla verkkosivujemme yläosassa olevaa "Ota yhteyttä"-painiketta ja menemällä sen jälkeen "ota yhteyttä"-välilehdelle.

 

116,000
58
CATEGORY

eTicket: 1,00 €/tilaus

Posti kotimaa: 10,00 €/tilaus

Posti ulkomaa: 40,00 €/tilaus

Liput laskuvarauksella yrityksen tilaamana 30 €/per tilaus

Varaus: 2,50 €/lippu

 

116,000
60
CATEGORY

Luo etukäteen Ticketmaster Suomen käyttäjätili.

Varmista, että tietokoneen selain on päivitetty ja käytössäsi ovat uusimmat versiot Java- ja Adobe Flash ohjelmista.

Mikäli kyseessä on ruuhkamyynti vältä selaimen turhaa päivittämistä kesken jonottamisen, jotta et menetä paikkaasi.

Avaa vain yksi selainikkuna. Mikäli sinulla on useita selainikkunoita auki yhtä aikaa, voit menettää paikkasi jonossa.

116,000
61
CATEGORY

Paikkanumeroiduissa katsomoissa on usein mahdollisuus valita paikat klikattavalta pohjakartalta. Toimiakseen klikattava pohjakartta tarvitsee Flash-playerin viimeisimmän version.

Harmaat paikat ovat myytyjä/varattuja. Siniset paikat ovat vapaana ja ne voi valita klikkaamalla sinisestä pallosta, joka kuvaa yhtä paikkaa. Paikan valinnan jälkeen valitaan minkä hintainen lippu paikalle ostetaan. Tilaisuudessa voi olla useampia hintoja/alennusryhmiä, joten lista kannattaa rullata alas saakka.

Kun hintatyyppi on valittu paikka muuttuu punaiseksi ja voit valita lisää paikkoja jo valitsemasi paikan vierestä. Näin voit valita kullekin paikalle oman hintansa, jos tilaisuuteen on saatavassa useampia alennusryhmälippuja.

Kun kaikki haluamasi paikat on valittu paina "Vahvista" oikeasta alareunasta.

 

 

116,000
62
CATEGORY
Seatwave on Ticketmasterin virallinen lippujen jälleenmyyntisivusto. Verified Tickets takaa lippujen turvallisen jälleenmynnin. Onko sinulla ylimääräisiä lippuja? Myy ne jo tänään: seatwave.fi/sell/search/?cid=ti20130910
116,000
63
CATEGORY

Platinumliput:

- Dynaaminen hinnoittelu: Hinta vaihtelee kysynnän mukaan.

- Platinum ei sisällä lisäpalveluita.

116,000
64
CATEGORY
Yhteystiedot

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa puhelinpalveluumme:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Jos haluat lähettää meille sähköpostia/palautetta niin se onnistuu parhaiten painamalla sivun yläosassa olevaa "Ota yhteyttä" -välilehteä.

Jos asiasi koskee jo maksamiasi lippuja tai laskuasi, voit olla yhteydessä numeroon 030530003, puhelun hinta 0,08€+pvm. Auki arkipäivisin klo 9-11 ja 12-14. Varauduthan esittämään tilausnumerosi.

116,000
5
CATEGORY
Sähköpostiin toimitettu tilausvahvistus erittelee ALV-kannat ja toimii näin ollen kuittina esimerkiksi kirjanpitoon.
116,000
40
CATEGORY

Ovatko liput kateissa?

Mikäli olet kadottanut lippusi, olethan meihin yhteydessä "ota yhteyttä"-lomakkeen kautta. Laitathan tilauksesta niin paljon lisätietoa kuin mahdollista.

116,000
42
CATEGORY
"En ole robotti" - varmistus lippujen oston yhteydessä on normaali käytäntö. Tällä varmistamme, että lippujen ostaja on oikeasti ihminen eikä ohjelmarobotti.
116,000
49
CATEGORY

Miten ostaa lippuja suosittuihin tapahtumiin?

1. Kirjaudu sisään osoitteessa Ticketmaster.fi ennen kuin myynti alkaa ja etsi tapahtuma.

2. Kun saavut tapahtuman sivuille, jono on voitu jo aktivoida, mutta lippuja ei voi vielä ostaa.

3. Jono kuitenkin nollataan reiluuden nimissä, kun myynti alkaa ja vain rajallinen määrä pääsee samanaikaisesti ostamaan lippuja. ​​Näin ollen se, että on ajallisesti ennen muita sivuillamme, ei ikävä kyllä auta saamaan lippuja ennen muita.

4. Kun pääset ostamaan lippuja, valitse haluamasi lippujen määrä ja etene ohjeiden mukaisesti. 

5. Tilauksesi ei ole valmis ennen kuin olet sen maksanut, ja olet saapunut vahvistussivulle.

Hyviä vinkkejä

Jotta ostokokokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva, niin alla muutamia vinkkejä lipun ostoon.

Luothan etukäteen Ticketmaster Suomen käyttäjätilin Varmistathan, että selain on päivitetty ja käytössä on uusimmat versiot Java ja Adobe Flash Vältäthän kuitenkin selaimen turhaa päivittämistä, että et menetä paikkaasi jonossa Avaathan vain yhden selainikkunan, sillä voit menettää paikkasi jonossa mikäli sinulla on useita selainikkunoita auki

 

116,000
52
CATEGORY
Yhteystiedot – Contact information
Lisätiedot – More information
*pakolliset kentät – *required files

Powered by inbenta
default
nl19mo02sjrq6jl84cq04uqos4
Hakuvinkit
Voit hakea tietoa yhdellä tai useammalla hakusanalla tai kokonaisella kysymyksellä. Pyrimme löytämään parhaiten hakuusi sopivat vastaukset!

Esitäthän kysymyksesi mahdollisimman selkeästi. Esim. "Missä voin maksaa Smartum -kulttuuriseteleillä?" Etkö löytänyt sopivaa vastausta tai haluatko lisää tietoa? Hakutulokset saatuasi vastaa "En" kysymykseen "Löysitkö vastauksen kysymykseesi?" ja pääset ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.