Tervetuloa!

Platinumliput:

- Dynaaminen hinnoittelu: Hinta vaihtelee kysynnän mukaan.

- Platinum ei sisällä lisäpalveluita.

115,000
64
CATEGORY
Pyörätuoli –ja saattajaliput eivät yleensä ole myynnissä verkkokaupassa niiden kontrolloitavuuden vuoksi. Tämän lisäksi monen tapahtumapaikan tai tapahtumanjärjestäjän pyynnöstä annamme pyörätuoliasiakkaalle tarvittavaa lisäinfoa, jolloin asiakaspalvelun varmistamiseksi myynti on ohjattu lippukauppohimme, puhelinpalveluun tai tapahtumapaikan omaan lipunmyyntiin. 
115,000
22
CATEGORY
Verkkokaupassamme tapahtuman lipunmyyntisivun oikeassa yläreunassa on näkyvissä tarkat tiedot tapahtuman lipunmyynnin ja lippuvarausten aloitus- ja päättymisajoista.
115,000
23
CATEGORY

Myynti alkaa 31.1.2016
Alkuvaiheessa on myynnissä vain lippupaketteja.
Muut yksittäiset kisapäivät/irtoliput tulevat myyntiin myöhemmin (jos niitä on jäljellä).

Mistä lippuja voi ostaa?
- Ticketmaster Suomen verkkokaupasta, lippukaupoistamme tai puhelinpalvelustamme 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,84 euroa/puhelu+pvm). Auki ma - la 8-21, su ja pyhäisin 10-18.
- Lahdessa Kauppakeskus Trion Kaupunki INFO, Aleksanterinkatu 18, 15140 Lahti, Puh. 0207 281 750

Erikoishintaiset liput
Alle 7 v. pääsevät kisoihin ilmaiseksi. Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet, pyörätuolilippu, saattaja ilmaiseksi.

 

KATSOMOT
Mistä tiedän, missä katsomossa paikkani on mäkikisassa ja hiihtokisassa?
Kisaliput ovat päivälippuja, joten jos samana päivänä on sekä mäkihyppyä että maastohiihtoa, löytyy kullekin katsomokategorialle vastinpari toiselta stadionilta.
Esim. Hiihtostadionin A3-katsomo vastaa mäkistadionin F1-katsomoa.
Track Zone on aluelippu, jolla pääsee seuraamaan hiihtokisoja ladun varteen ja mäkikisoja F3-katsomoon.


Minulla on lippu katsomopaikoilla, voinko kuitenkin katsoa hiihtoa ladun varressa?
Kaikilla lipuilla on vapaa pääsy laduille. Hiihtokisoissa paikkansa voi valita vapaasti joko lipun osoittamasta katsomosta tai ladun varrelta.

 

LIPPUJEN TOIMITUS
Miten liput toimitetaan minulle?
Päiväpakettien myyntivaiheessa saat sähköisen e-Ticketin heti ja perinteiset Ticketmasterin liput sekä Keräilijän Piletti toimitetaan viimeistään syksyllä 2016.
Keräilijän Piletti maksaa 5,95€/lippu. Materiaali on tehty säänkestävästä muovista ja lippu säilyy muistoesineenä seuraavillekin sukupolville.
Jokaiseen tilaukseen, joka postitetaan syksyllä 2016 lisätään 10 €:n postikulu.

 

115,000
46
CATEGORY
Yhteystiedot – Contact information
Lisätiedot – More information
*pakolliset kentät – *required files

Powered by inbenta
default
7prh6h4tftvn03o07fm9s541l2
Hakuvinkit
Voit hakea tietoa yhdellä tai useammalla hakusanalla tai kokonaisella kysymyksellä. Pyrimme löytämään parhaiten hakuusi sopivat vastaukset!

Esitäthän kysymyksesi mahdollisimman selkeästi. Esim. "Missä voin maksaa Smartum -kulttuuriseteleillä?" Etkö löytänyt sopivaa vastausta tai haluatko lisää tietoa? Hakutulokset saatuasi vastaa "En" kysymykseen "Löysitkö vastauksen kysymykseesi?" ja pääset ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.