Tervetuloa!

Ohje jonosta ja lippujen ostamisesta suosittuihin tapahtumiin

Miten ostaa lippuja suosittuihin tapahtumiin?

1. Kirjaudu sisään osoitteessa Ticketmaster.fi hyvissä ajoin ennen kuin lipunmyyntimyynti alkaa ja etsi haluamasi tapahtuma.

2. Kun saavut tapahtuman sivuille, jono on mahdollisesti jo aktivoitu, mutta lippuja ei voi vielä ostaa.

3. Lipunmyynnin alkaessa jono nollataan ja rajallinen määrä päästetään kerralla ostamaan lippuja. Se että on saapunut ​ ennen muita sivuillamme, ei reiluuden nimissä auta saamaan lippuja ennen muita.

4. Kun pääset ostamaan lippuja, valitse haluamasi lippujen määrä ja etene ohjeiden mukaisesti.

5. Tilauksesi ei ole valmis ennen kuin maksu on hyväksytty ja olet saapunut vahvistussivulle.

 

Hyviä vinkkejä

Alla on muutamia vinkkejä, jotta ostokokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva.

Luo etukäteen Ticketmaster Suomen käyttäjätili. Varmista, että tietokoneen selain on päivitetty ja käytössäsi ovat uusimmat versiot Java- ja Adobe Flash ohjelmista. Vältä selaimen turhaa päivittämistä kesken jonottamisen, jotta et menetä paikkaasi. Avaa vain yksi selainikkuna. Mikäli sinulla on useita selainikkunoita auki yhtä aikaa, voit menettää paikkasi jonossa.
136,000
54
CATEGORY

Kun American Express kortinhaltija tekee verkko-ostoksen Ticketmaster Suomen verkkokaupassa ja haluaa käyttää pisteitään maksuna, vastaa 1000 pistettä arvoltaan 5 euroa. Asiakas voi käyttää halutessaan pisteitä joko koko ostoksen loppusummaan tai valitsemansa pistemäärän, joka siis veloitetaan kyseisellä vaihtokurssilla hänen Membership Rewards-tililtään sekä hyvitetään vastaavasti laskulle.

 

Tilauksen maksuun tulee käyttää vähintään 2000 Membership Rewards -pistettä.

 

136,000
56
CATEGORY
Jos lippusi eivät ole tulleet, olethan meihin yhteydessä.

Voit soittaa numeroon 0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (poikkeukset mahdollisia).

Voit laittaa meille myös asiasta viestiä painamalla verkkosivujemme yläosassa olevaa "Ota yhteyttä"-painiketta ja menemällä sen jälkeen "ota yhteyttä"-välilehdelle.

 

136,000
58
CATEGORY

Ticketmaster tarjoaa ”Fan Guaranteen”, joka tarkoittaa, että voit palauttaa, vaihtaa tai päivittää kaikki tilauksessasi olevat liput lippukohtaisen käsittelykulun hinnalla. Käsittelykulu vaihtelee lipun hinnan mukaan. Tarkemmat ehdot ja rajoitukset näet täältä: http://www.ticketmaster.fi/fanguarantee

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden listata lippusi Ticketmasterin omilla jälleenmyynti sivuilla - Mene osoitteeseen...www.seatwave.fi/myy... saadaksesi tietää miten se onnistuu.

 

 

 

136,000
59
CATEGORY

eTicket: 1,00 €/tilaus

Posti kotimaa: 10,00 €/tilaus

Posti ulkomaa: 40,00 €/tilaus

Liput laskuvarauksella yrityksen tilaamana 30 €/per tilaus

Varaus: 2,50 €/lippu

 

136,000
60
CATEGORY

Luo etukäteen Ticketmaster Suomen käyttäjätili.

Varmista, että tietokoneen selain on päivitetty ja käytössäsi ovat uusimmat versiot Java- ja Adobe Flash ohjelmista.

Mikäli kyseessä on ruuhkamyynti vältä selaimen turhaa päivittämistä kesken jonottamisen, jotta et menetä paikkaasi.

Avaa vain yksi selainikkuna. Mikäli sinulla on useita selainikkunoita auki yhtä aikaa, voit menettää paikkasi jonossa.

136,000
61
CATEGORY
Seatwave on Ticketmasterin virallinen lippujen jälleenmyyntisivusto. Verified Tickets takaa lippujen turvallisen jälleenmynnin. Onko sinulla ylimääräisiä lippuja? Myy ne jo tänään: seatwave.fi/sell/search/?cid=ti20130910
136,000
63
CATEGORY

Platinumliput:

- Dynaaminen hinnoittelu: Hinta vaihtelee kysynnän mukaan.

- Platinum ei sisällä lisäpalveluita.

136,000
64
CATEGORY

Voinko varata lippuja?

Kyllä voit! Halutessasi hieman miettimisaikaa ennen ostosta, on useimmissa tapahtumissa lisäpalveluna mahdollisuus varata lippuja.


Miten voin varata lippuja?

Lippuvaraus on mahdollista tehdä joko verkkokaupassamme www.ticketmaster.fi valitsemalla lippujen toimitustavaksi "varaus" tai soittamalla puhelinpalveluumme 0600 10 800 (1,98€/min.+pvm). Huomioithan, että kaikkiin tapahtumiin ei ole varausmahdollisuutta.


Kuinka kauan varaukseni on voimassa?

Varausaika vaihtelee tapahtumakohtaisesti (yleensä 1-7 vrk varauksen teosta).  Varauksesi viimeisen lunastuspäivän näet varausvahvistuksestasi tai omilta sivuilta verkkokaupassamme. Varaus peruuntuu automaattisesti, jos et lunasta sitä ajoissa.


Mistä voin noutaa varatut lippuni?


Varatut liput voit noutaa mistä tahansa Ticketmasterin lippukaupasta. Lippukaupassa voit muuttaa varaustasi lunastuksen yhteydessä, esim. vaihtaa hintatyyppiä tai lunastaa vain osan lipuista.


Mitä lippujen varaaminen maksaa?

Varausmaksu on 2,50 euroa / lippu.

---

Can I make a reservation for tickets?

Yes you can. In most cases reservations are available in our website and in our call-center. Remember to check your reservations expiration date, because those vary between events.

 

How can i make a reservation for tickets?

You can book your tickets online at www.Ticketmaster.fi, by choosing ‘reserve’ in the delivery method section. Also you can make reservations through our call-center (phone 0600 10 800, price 1,98€/min + standard local network rate). Please be advised, not all events have reservation possibilities, and most events close reservation possibility close to the event date.

 

How long is my reservation valid?

Length of reservation varies between events. Most common dates are 1-7 days. You can see the expiration date of your reservation in the confirmation email, or in our website at ‘my account’ section.

All reservations will be automatically canceled when the expiration date expires

 

How do i pay and receive tickets from my reservation?

With your booking number, you can pay and get your tickets from any of our outlets and. If you need to change your reservation, you can only do this in our outlets. The list of out outlets can be found in http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html?language=en-us

 

What extra costs there are in ticket reservations?

The booking fee online is 2,5 € per ticket.

136,000
39
CATEGORY

Mikä on Lippuvakuutus?

Lippuvakuutus on vapaaehtoinen vakuutus, jonka voit tilata kätevästi lipunoston yhteydessä Ticketmaster Suomen verkkokaupassa. Mikäli olet estynyt osallistumasta tapahtumaan vakuutuksen ehdoissa* mainituista syistä (esim. sairaus tai onnettomuus), sinulle maksetaan lipun arvon mukainen korvaus.*Ehdot ja rajoitukset näet tästä

 

Miten ostan Lippuvakuutuksen?

Vakuutuksen voit ostaa verkkokaupasta lipputilauksen yhteydessä. Vakuutusta ei ole mahdollista tilata jälkikäteen. Verkkokauppa tarjoaa sinulle vakuutusvaihtoehtoa automaattisesti, jos vakuutus on saatavissa tapahtumaan johon olet ostamassa lippuja. Vakuutuksen voit lisätä ostoskoriin "lisää tilaukseen"-osiossa, joka aukeaa automaattisesti vahvistettuasi haluamasi paikat tapahtumaan. Voit lisätä vakuutuksen tilaukseesi "määrä" pudotusvalikosta. Huomioithan, että vakuutus tulee ottaa samanaikaisesti kaikkiin tilattaviin lippuihin.

Mitä vakuutus maksaa?

Vakuutuksen hinta nousee lipunhinnan mukaisesti (1,70€ - 32,40€). Vakuutuksen hinnalla voit korvaustilanteessa säästää kymmeniä tai jopa satoja euroja!

Mihin olen yhteydessä, kun haluan tehdä vahinkoilmoituksen tai saada lisätietoa vahinkoilmoitukseni käsittelystä?

Lippuvakuutuksien vakuutus- ja vahinkokäsittelijänä toimii Allianz Global Assistance Europe.

Korvauksen hakeminen:

Jos sinulla on voimassaoleva vakuutus tapahtumaan osallistumisen estymisen varalta, voit jättää hakemuksen välittömästi verkkopalvelussa: http://www.azgatravelclaims.com/tms.aspx?lang=FI
Voit hakea korvausta joko suomeksi tai englanniksi.
Palvelun kautta voit myös lähettää hakemukseesi liittyviä asiakirjoja ja tietoja.
Hakemus pyritään käsittelemään 10 työpäivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Käsittelyn aikana saatetaan ottaa sinuun yhteyttä joko puhelimen tai sähköpostin välityksellä, mikäli hakemuksesta tarvitaan lisätietoja. Jos otat yhteyttä hakemuksen käsittelyn aikana, liitä yhteydenottoon viitenumero, joka löytyy vakuutusasiakirjoista.
Jos vastaus korvaushakemukseesi on myöntävä, korvaus maksetaan suoraan pankkitilille, jonka tiedot olet toimittanut.

Asiakaspalvelu:

Eventclaims@allianz-assistance.co.uk

 

Voiko Lippuvakuutuksen peruuttaa?

Voit peruuttaa vakuutuksen 14 päivän kuluessa ostotapahtumasta lähettämällä viestiä Ticketmaster Suomen Ota Yhteyttä lomakkeella. Liitä mukaan tilauksesi tiedot ja IBAN-muotoinen tilinumero.

Mihin olen yhteydessä, kun haluan lisätietoja Lippuvakuutuksesta tai tarkemmista vakuutusehdoista?

Tarkemmista ehdoista ja lisätiedoista vastaa Allianz Global Assistance Europe, johon saat yhteyden lähettämällä sähköpostia englanniksi osoitteeseen Eventclaims@allianz-assistance.co.uk

Voiko Ticketmaster Suomi tai puhelinpalvelu käsitellä kyselyäni?

Varmistaaksemme Lippuvakuutuksen kattavuuden, oikeellisuuden ja yhdenmukaisuuden, kaikki vakuutusasiat käsitellään ainoastaan Allianz Global Assistance Europe - yhtiön toimesta.
136,000
10
CATEGORY

Jos haluat varata lippuja puhelimitse tai sinulla on kysymyksiä tekemästäsi varauksesta, niin voit soittaa puhelinpalveluumme:

0600 10 800 (1,98 euroa/min+pvm) tai 0600 10 020 (6,79 euroa/puhelu+pvm). Auki ma-la 8-21, su ja pyhäisin 10-18 (Poikkeukset mahdollisia)

Voit useimmiten tehdä noutovarauksen tai laskuvarauksen. Noutovaraukset voi lunastaa lippukaupoista. Mikäli et nouda lippuja annetun ajan sisällä niin varaus peruuntuu automaattisesti. Lippukaupat perivät omat käsittelykulunsa noudon yhteydessä. Laskuvarauksen liput lähetetään annettuun osoitteeseen maksettuasi ne. Laskuvaraukset peruuntuvat automaattisesti, jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.

Du kan boka biljetter per telefon. Vår kundservice betjänar dig under följande tider: Må-Lö 8-21, Sö och helger 10-18 (undantag är möjliga).

0600 10 800 (1,98 euro/min+lna) eller 0600 10 020 (6,79 euro/samtal+lna).

You can also order tickets by phone. Our customer service is open on Monday-Saturday 8-21, Sundays 10-18 (Exceptions possible)

0600 10 800 (1,98 euro/min+lnc) or 0600 10 020 (6,79 euro/call+lnc).

136,000
11
CATEGORY

Kulttuurisetelit toimivat myymäläkohtaisesti Lippukaupoissa. Tarkistathan palveluntarjoajan verkkosivulta käyttökohdehausta vastaanottaako lähin lippukauppasi kyseistä maksutapaa. Smartumin "kulttuuriseteli"-käyttökohdehaun löydät täältä: https://www.smartum.fi/fi/tyosuhde-edut/kayttokohdehaku

ja Edenredin täältä: http://www.edenred.fi/palvelut/kayttokohdehaku.aspx

E-passi https://services.epassi.fi/public/sites/map_search 

136,000
6
CATEGORY

Voit lipputilauksen yhteydessä useasti myös littää tuote tilaukseesi. Tuote maksetaan samanaikaisesti lipputilauksen kanssa. Tuotteet toimittaa sinulle usein joku muu kuin Ticketmaster Suomi. Tilauksen yhteydessä näet aina tiedot tuotteen toimittajasta. Jos et jostain syystä ole saanut tilaamasi tuotetta niin sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan tuotteen toimittajaan.

136,000
14
CATEGORY

Voit ostaa lippuja suoraan Lippupalvelun verkkokaupasta tai valtakunnallisista lippukaupoistamme. Katso lähin lippukauppasi tästä!  Lippukaupoista voit myös lunastaa varauksesi. Varauksen teet kätevimmin verkkokaupastamme tai soittamalla puhelinpalveluumme.

136,000
20
CATEGORY
Kyllä voi. Anna varaajalle henkilökohtainen varausnumerosi, jonka sait varauksen yhteydessä. Nimelläsi ja numerolla liput ovat lunastettavissa. 
136,000
21
CATEGORY
Kun tapahtuman lipunmyynnissä on paljon ruuhkaa ja monet asiakkaamme haluavat ostaa samoja lippuja, verkkokauppa muodostaa automaattisesi jonon, josta lippuostoksille pääsee jonotusjärjestyksessä. Ethän päivitä selainta tai poistu jonotussivulta odotusaikana, jottet menetä paikkaasi jonossa! Ohjaudut automaattisesti eteenpäin lippuostoksille, kun vuorosi tulee.
136,000
24
CATEGORY
Lippujen ostorajoitus on tapahtumakohtainen ja tapahtumajärjestäjän päätettävissä. Verkkokaupassa ”tilauksesi” näkymässä on kerrottu mikä on tapahtuman lippujen ostoraja. Normaalisti verkkokaupasta voit ostaa kerralla 20 lippua, poikkeustapauksista on yleensä huomautettu myös tapahtuman tiedoissa.
136,000
25
CATEGORY
Asioidessasi verkkokaupassa sinun pitää rekisteröityä asiakkaaksemme. Jättäessäsi yhteystietosi pystymme palvelemaan sinua paremmin mahdollisissa ongelmatilanteissa tai esimerkiksi tapahtuman peruuntuessa. Rekisteröitymisen avulla pystymme myös estämään lippujen väärinkäytöksiä tehokkaammin.
136,000
26
CATEGORY
Valitsemasi paikat pysyvät pidossa 15  minuuttia paikkavalinnan jälkeen. Jos tämä aika ylittyy, paikat vapautuvat takaisin myyntiin ja tilauksen teko pitää aloittaa alusta. Jos tilauksesi on keskeytynyt mutta olet jo ehtinyt maksaa lippusi, otathan meihin pikaisesti yhteyttä.
136,000
27
CATEGORY
Olet voinut saada salasanan, jolla lunastaa lippuja erikoishintaan verkkokaupastamme. Valitse tarjoushinta ja syötä saamasi salasana lunastaaksesi etusi. Ota huomioon että salasana on aina merkkikokoriippuvainen. Jos sinulle annettu salasana on ABCDEF, sinun pitää kirjoittaa salasana tarkalleen samalla tavalla: abcdef ei siis tässä tapauksessa toimi.  
136,000
28
CATEGORY

MIKÄ ON COLLECTOR TICKET?
Collector Ticket on värikäs, muovinen, luottokortin kokoinen keräilylippu, joka on kyseiseen tapahtumaan varta vasten suunniteltu. Collector Ticket toimitetaan kaulanauhan kanssa, joten voit ripustaa sen kaulaasi, kun menet tapahtumaan.


VOINKO VALITA SAMAAN TILAUKSEEN SEKÄ COLLECTOR TICKETIN ETTÄ TAVALLISEN LIPUN?
Vielä tällä hetkellä se ei valitettavasti ole mahdollista. Lippujen tuotanto- ja pakkaustapa edellyttävät, että tilauksessa on joko Collector Ticketejä tai tavallisia lippuja, mutta ei molempia.


KUINKA PALJON COLLECTOR TICKET MAKSAA?
Saat upean muiston tapahtumasta hintaan 5,95 euroa/Collector Ticket.


MILLOIN TILAAMANI COLLECTOR TICKET TOIMITETAAN?
Toimitamme tilaamasi Collector Ticketin viimeistään noin 2 viikkoa ennen tilaisuutta, mutta pyrimme toimittamaan sen mahdollisimman pian tilauksen teon jälkeen. Jos et ole saanut Collector Ticketiäsi viikkoa ennen tilaisuutta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.


MITEN COLLECTOR TICKET TOIMII?
Collector Ticket toimii kuten tavallinen lippu. Jokaisessa tilaamassasi Collector Ticketissä on yksilöllinen viivakoodi, joka luetaan tapahtumapaikalla  sisääntulon yhteydessä.


TÄYTYYKÖ COLLECTOR TICKET PITÄÄ NÄKYVILLÄ KAULAAN RIPUSTETTUNA?
Se ei ole välttämätöntä, mutta suositeltavaa, ettei Collector Ticketisi häviä – emme valitettavasti voi lähettää uutta hävinneen tilalle. Kun pidät Collector Ticketisi kaulassasi tapahtumassa, voit helposti esittää sen järjestysmiehille vaadittaessa.

Huomaathan, että Collector Ticket on ostettavissa vain verkon kautta.

Lisätietoa Collector Ticketistä löydät osoitteesta www.ticketmaster.fi/collectorticket

 

What is a Collector Ticket?
The Collector Ticket is a colourful plastic credit card sized ticket – it’s a collectible souvenir with an exclusive design for your event, and it comes with a lanyard so you can wear it!

Can I order one Collector Ticket and one normal ticket?
Not at the moment, sorry! The way we print and pack tickets means that the entire order would either have to be Collector Tickets or standard.

How much does a Collector Ticket cost?
It’s just an extra 5.95 € per ticket, and you’ll have a great souvenir for your event!

When will I receive my Collector Tickets?
The latest you should expect your Collector Tickets is around 2 weeks before the show, but we do aim to send them out much sooner wherever possible. We can’t arrange delivery for a specific date, but please don’t worry, as we’ll make sure the tickets are in your hands before the show! If you still don’t have your tickets by 2 weeks before the event, please contact our customer service.

How do Collector Tickets work?
It’s pretty similar to normal tickets! If you've ordered 4 Collector Tickets, you’ll receive 4 passes and 4 lanyards – they’ll have a barcode on, which will be scanned on your way into the event.

Do I have to wear the Collector Ticket around my neck?
You don’t have to, but we’d recommend it just so you don’t lose it – we can’t send you a replacement if it goes missing. You’ll need to keep your ticket with you during the event, so you can show it to security if they ask.

136,000
33
CATEGORY

Ticketmasterin verkkokaupassa voit maksaa liput kätevästi myös Klarnan laskulla tai erämaksulla.

Mikä on Klarna?

Klarnalla on maksutapa jolla voit maksaa liput verkkokaupassa joko laskulla (14 päivää maksuaikaa) tai erissä. Lipunostajan pitää olla 18 vuotias ja luottotietojen pitää olla kunnossa. Lakisääteinen luottotietojen tarkistaminen tehdään aina lipunoston yhteydessä. Kulu per tilaus on 6 euroa/tilaus. Lisäksi Klarna perii omat kulut ja korot asiakkailta.

Laskuun liittyvät kysymykset

Jos sinulla on Klarnan laskuun liittyviä kysymyksiä, niin ota yhteyttä suoraan Klarnaan. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.klarna.com/fi/tuki

Klarna maksutapana ei oikeuta lippujen perumiseen.

 

136,000
36
CATEGORY

Ticketmaster tarjoaa ”Fan Guaranteen”, joka tarkoittaa, että voit palauttaa, vaihtaa tai päivittää kaikki tilauksessasi olevat liput lippukohtaisen käsittelykulun hinnalla. Käsittelykulu vaihtelee lipun hinnan mukaan. Tarkemmat ehdot ja rajoitukset näet täältä: http://www.ticketmaster.fi/fanguarantee

Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden listata lippusi Ticketmasterin omilla jälleenmyynti sivuilla - Mene osoitteeseen...www.seatwave.fi/myy... saadaksesi tietää miten se onnistuu.

 

 
136,000
29
CATEGORY
Sähköpostiin toimitettu tilausvahvistus erittelee ALV-kannat ja toimii näin ollen kuittina esimerkiksi kirjanpitoon.
136,000
40
CATEGORY

Ovatko liput kateissa?

Mikäli olet kadottanut lippusi, olethan meihin yhteydessä "ota yhteyttä"-lomakkeen kautta. Laitathan tilauksesta niin paljon lisätietoa kuin mahdollista.

136,000
42
CATEGORY

Ticketmaster Suomen verkkokaupassa käyvät seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut

POP-pankki

Op-Pohjola

Nordea

Aktia

Danske Bank

Säästöpankki

S-Pankki

Oma Säästäpankki

Klarna

Lasku

Erämaksu

Ticketmaster Suomen lahjakortti

Mikäli haluat maksaa lahjakortilla verkkokaupassa, tulee sinun syöttää kortin 16 merkkiä pitkä oleva numerosarja sekä turvakoodi. Turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta. Kortista riippuen joko allekirjoituskentästä tai raaputuspinnan alta. Tilauksen maksuun voi käyttää jopa 4 lahjakorttia kerralla.

 

 

Noutovarauksissa maksutapoina käyvät lunastuspaikan tarjoamat maksutavat. Esimerkiksi kulttuurisetelit toimivat myymäläkohtaisesti Lippukaupoissa. Tarkistathan palveluntarjoajan verkkosivulta käyttökohdehausta vastaanottaako lähin lippukauppasi kyseistä maksutapaa. 

 

 

 

The following payment methods are available online:

Online Bank Transfer
Op-Pohjola
Nordea
Aktia
Danske Bank
Säästöpankki
S-Pankki

Creditcards
Visa
Mastercard/Eurocard
Amex
American Express Membership Rewards

Klarna
 

136,000
18
CATEGORY
"En ole robotti" - varmistus lippujen oston yhteydessä on normaali käytäntö. Tällä varmistamme, että lippujen ostaja on oikeasti ihminen eikä ohjelmarobotti.
136,000
49
CATEGORY
Yhteystiedot – Contact information
Lisätiedot – More information
*pakolliset kentät – *required files

Powered by inbenta
default
7prh6h4tftvn03o07fm9s541l2
Hakuvinkit
Voit hakea tietoa yhdellä tai useammalla hakusanalla tai kokonaisella kysymyksellä. Pyrimme löytämään parhaiten hakuusi sopivat vastaukset!

Esitäthän kysymyksesi mahdollisimman selkeästi. Esim. "Missä voin maksaa Smartum -kulttuuriseteleillä?" Etkö löytänyt sopivaa vastausta tai haluatko lisää tietoa? Hakutulokset saatuasi vastaa "En" kysymykseen "Löysitkö vastauksen kysymykseesi?" ja pääset ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.