Tervetuloa!

Ohje jonosta ja lippujen ostamisesta suosittuihin tapahtumiin

Miten ostaa lippuja suosittuihin tapahtumiin?

1. Kirjaudu sisään osoitteessa Ticketmaster.fi hyvissä ajoin ennen kuin lipunmyyntimyynti alkaa ja etsi haluamasi tapahtuma.

2. Kun saavut tapahtuman sivuille, jono on mahdollisesti jo aktivoitu, mutta lippuja ei voi vielä ostaa.

3. Lipunmyynnin alkaessa jono nollataan ja rajallinen määrä päästetään kerralla ostamaan lippuja. Se että on saapunut ​ ennen muita sivuillamme, ei reiluuden nimissä auta saamaan lippuja ennen muita.

4. Kun pääset ostamaan lippuja, valitse haluamasi lippujen määrä ja etene ohjeiden mukaisesti.

5. Tilauksesi ei ole valmis ennen kuin maksu on hyväksytty ja olet saapunut vahvistussivulle.

 

Hyviä vinkkejä

Alla on muutamia vinkkejä, jotta ostokokemuksesi olisi mahdollisimman sujuva.

Luo etukäteen Ticketmaster Suomen käyttäjätili. Varmista, että tietokoneen selain on päivitetty ja käytössäsi ovat uusimmat versiot Java- ja Adobe Flash ohjelmista. Vältä selaimen turhaa päivittämistä kesken jonottamisen, jotta et menetä paikkaasi. Avaa vain yksi selainikkuna. Mikäli sinulla on useita selainikkunoita auki yhtä aikaa, voit menettää paikkasi jonossa.
114,000
54
CATEGORY

Paikkanumeroiduissa katsomoissa on usein mahdollisuus valita paikat klikattavalta pohjakartalta. Toimiakseen klikattava pohjakartta tarvitsee Flash-playerin viimeisimmän version.

Harmaat paikat ovat myytyjä/varattuja. Siniset paikat ovat vapaana ja ne voi valita klikkaamalla sinisestä pallosta, joka kuvaa yhtä paikkaa. Paikan valinnan jälkeen valitaan minkä hintainen lippu paikalle ostetaan. Tilaisuudessa voi olla useampia hintoja/alennusryhmiä, joten lista kannattaa rullata alas saakka.

Kun hintatyyppi on valittu paikka muuttuu punaiseksi ja voit valita lisää paikkoja jo valitsemasi paikan vierestä. Näin voit valita kullekin paikalle oman hintansa, jos tilaisuuteen on saatavassa useampia alennusryhmälippuja.

Kun kaikki haluamasi paikat on valittu paina "Vahvista" oikeasta alareunasta.

 

 

114,000
62
CATEGORY
Seatwave on Ticketmasterin virallinen lippujen jälleenmyyntisivusto. Verified Tickets takaa lippujen turvallisen jälleenmynnin. Onko sinulla ylimääräisiä lippuja? Myy ne jo tänään: seatwave.fi/sell/search/?cid=ti20130910
114,000
63
CATEGORY

Platinumliput:

- Dynaaminen hinnoittelu: Hinta vaihtelee kysynnän mukaan.

- Platinum ei sisällä lisäpalveluita.

114,000
64
CATEGORY

Ticketmaster Suomen verkkokaupassa käyvät seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut

POP-pankki

Op-Pohjola

Nordea

Aktia

Danske Bank

Säästöpankki

S-Pankki

Oma Säästäpankki

Klarna

Lasku

Erämaksu

Ticketmaster Suomen lahjakortti

Mikäli haluat maksaa lahjakortilla verkkokaupassa, tulee sinun syöttää kortin 16 merkkiä pitkä oleva numerosarja sekä turvakoodi. Turvakoodi löytyy kortin kääntöpuolelta. Kortista riippuen joko allekirjoituskentästä tai raaputuspinnan alta. Tilauksen maksuun voi käyttää jopa 4 lahjakorttia kerralla.

 

 

Noutovarauksissa maksutapoina käyvät lunastuspaikan tarjoamat maksutavat. Esimerkiksi kulttuurisetelit toimivat myymäläkohtaisesti Lippukaupoissa. Tarkistathan palveluntarjoajan verkkosivulta käyttökohdehausta vastaanottaako lähin lippukauppasi kyseistä maksutapaa. 

 

 

 

The following payment methods are available online:

Online Bank Transfer
Op-Pohjola
Nordea
Aktia
Danske Bank
Säästöpankki
S-Pankki

Creditcards
Visa
Mastercard/Eurocard
Amex
American Express Membership Rewards

Klarna
 

114,000
18
CATEGORY

Mikäli olet unohtanut salasanasi Ticketmasterin verkkokauppaan, voit resetoida sen kirjautumissivulla olevasta ”Unohtuiko Salasana” -linkistä tai suoraan täältä: https://www.ticketmaster.fi/myAccount/loginRegister.php#forgot

Salasana toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi ja on voimassa 30 minuuttia sen tilaamisesta. Mikäli sähköposti ei saavu muutamassa minuutissa, tarkastathan sähköpostiohjelmasi Roskaposti-kansion.

Otathan huomioon, että salasana on aina merkkikokoriippuvainen. Jos sinulle annettu salasana on ABCDEF niin sinun pitää kirjoittaa salasana tarkalleen samalla tavalla. abcdef ei siis tässä tapauksessa toimi. Huomaathan tarkistaa, että syöttämäsi väliaikainen salasana ei sisällä välilyöntejä.

Voit vaihtaa väliaikaisen salasanani kirjautumisen jälkeen omilla sivuillasi kohdasta ”MUOKKAA PROFIILIA". Salasana tulee olla 5-20 merkkiä.

Ticketmaster suosittelee salasanan vaihtoa säännöllisesti.

114,000
15
CATEGORY

Viikkokirjeen voit perua verkkokaupassamme omilla sivuillasi. Kirjautuu sisään omille sivuillesi, mene osioon "kirjetilaukset"  ja poista rasti ruudusta, jossa ilmoitat haluavasi tilata kirjeen. 

Tilauksen poistamisen jälkeen menee noin 24 tuntia osoitteen poistumiseen järjestelmästä. Jos tilauksen peruuttamisessa ilmenee ongelmia, otathan meihin yhteyttä tämän sivuston yhteydenottolomakkeella.

Omille sivuillesi pääset klikkaamaan suoraan tästä.

 

 

114,000
13
CATEGORY
Kun tapahtuman lipunmyynnissä on paljon ruuhkaa ja monet asiakkaamme haluavat ostaa samoja lippuja, verkkokauppa muodostaa automaattisesi jonon, josta lippuostoksille pääsee jonotusjärjestyksessä. Ethän päivitä selainta tai poistu jonotussivulta odotusaikana, jottet menetä paikkaasi jonossa! Ohjaudut automaattisesti eteenpäin lippuostoksille, kun vuorosi tulee.
114,000
24
CATEGORY
Lippujen ostorajoitus on tapahtumakohtainen ja tapahtumajärjestäjän päätettävissä. Verkkokaupassa ”tilauksesi” näkymässä on kerrottu mikä on tapahtuman lippujen ostoraja. Normaalisti verkkokaupasta voit ostaa kerralla 20 lippua, poikkeustapauksista on yleensä huomautettu myös tapahtuman tiedoissa.
114,000
25
CATEGORY
Asioidessasi verkkokaupassa sinun pitää rekisteröityä asiakkaaksemme. Jättäessäsi yhteystietosi pystymme palvelemaan sinua paremmin mahdollisissa ongelmatilanteissa tai esimerkiksi tapahtuman peruuntuessa. Rekisteröitymisen avulla pystymme myös estämään lippujen väärinkäytöksiä tehokkaammin.
114,000
26
CATEGORY
Valitsemasi paikat pysyvät pidossa 15  minuuttia paikkavalinnan jälkeen. Jos tämä aika ylittyy, paikat vapautuvat takaisin myyntiin ja tilauksen teko pitää aloittaa alusta. Jos tilauksesi on keskeytynyt mutta olet jo ehtinyt maksaa lippusi, otathan meihin pikaisesti yhteyttä.
114,000
27
CATEGORY
Olet voinut saada salasanan, jolla lunastaa lippuja erikoishintaan verkkokaupastamme. Valitse tarjoushinta ja syötä saamasi salasana lunastaaksesi etusi. Ota huomioon että salasana on aina merkkikokoriippuvainen. Jos sinulle annettu salasana on ABCDEF, sinun pitää kirjoittaa salasana tarkalleen samalla tavalla: abcdef ei siis tässä tapauksessa toimi.  
114,000
28
CATEGORY
Yhteystiedot – Contact information
Lisätiedot – More information
*pakolliset kentät – *required files

Powered by inbenta
default
7prh6h4tftvn03o07fm9s541l2
Hakuvinkit
Voit hakea tietoa yhdellä tai useammalla hakusanalla tai kokonaisella kysymyksellä. Pyrimme löytämään parhaiten hakuusi sopivat vastaukset!

Esitäthän kysymyksesi mahdollisimman selkeästi. Esim. "Missä voin maksaa Smartum -kulttuuriseteleillä?" Etkö löytänyt sopivaa vastausta tai haluatko lisää tietoa? Hakutulokset saatuasi vastaa "En" kysymykseen "Löysitkö vastauksen kysymykseesi?" ja pääset ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.